06 nov FaceTalk demonstraties en breakoutsessies voor de zorg tijdens de Qconferencing Relatiedag

Afgelopen dinsdag 31 oktober ontving Qconferencing meer dan 100 klanten bij Taets. De middag startte met een lunch en welkomstwoord van Jesse van Straaten, Qconferencing.

In de theaterzaal toonden verschillende leveranciers de laatste producten. FaceTalk stond met een stand waar klanten het gebruiksgemak van de FaceTalk app zelf konden ervaren op de iPad en consulten konden inplannen met de beheerdermodule vanaf de computer.

Het programma bestond verder uit breakoutsessies, met tracks specifiek voor de zorgsector. Thema’s van breakoutsessies waren o.a. het gebruik van wachtkamerschermen, Skype for Business en andere videocommunicatie technologieën in de vergaderzaal, video tijdens MDO’s en het teamoverleg en tijd en geld besparen met de app ‘Mag ik Meekijken?’. Deze laatste app is overigens geïntegreerd in FaceTalk. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een adhoc videogesprek te starten in een beveiligde omgeving, tussen zorgverlener en patiënt of tussen zorgprofessionals onderling.

Benieuwd welke producten gedemonstreerd werden of meer weten over FaceTalk? Neem vrijblijvend contact met ons op en plan een demonstratie met een van onze collega’s zonder je werkplek te hoeven verlaten!

Graag ontvang ik meer informatie over de productdemonstraties!