Functionaliteiten

Een groot voordeel van de virtuele spreekkamer van FaceTalk is de tijdsbesparing. Iedereen kan via zijn eigen device deelnemen vanuit de eigen spreekkamer of zelfs zijn eigen huiskamer. Per videogesprek kunnen meerdere personen tegelijk mee doen. Tijdens het beeldcontact kan extra informatie met elkaar worden gedeeld, die alleen op het moment zelf te bekijken is. Op deze pagina vindt u een overzicht met omschrijvingen van alle functionaliteiten die FaceTalk u te bieden heeft.

Geïntegreerde kalenderfunctie

Met de kalenderfunctie kunt u gemakkelijk online consults inplannen. Met de assistent login kan een arts-assistent of het secretariaat afspraken inplannen voor meerdere artsen.

Compatibel met videoconferencing

Vanuit Facetalk kunt u als arts gemakkelijk inbellen naar traditionele videoconferencing units om aan te sluiten op het multidisciplinair overleg (MDO).

Automatische verbinding

Geen installatie voor de patiënt, maar meedoen via een browser plug-in of iOS/Android applicatie. Zodra de arts online klaar zit en het consult start, ontstaat automatisch videoverbinding.

Look & feel van eigen ziekenhuis of afdeling

Bij de uitnodigingsmails en de virtuele wachtkamer heeft u de mogelijkheid om uw eigen ziekenhuis of afdeling te ‘branden’ door middel van een logo.

Virtuele wachtkamer met prikbordfunctie

In de virtuele wachtkamer kan uw patiënt zien of u of uw assistent online is. De virtuele wachtkamer beschikt over een prikbord waar u bijvoorbeeld meldingen over de wachttijd kunt tonen.

SMS alert ontvangen

30 minuten voor een consult ontvangt de genodigde patiënt of arts een SMS alert, waarin hij of zij wordt gewaarschuwd dat de online afspraak een half uur later plaatsvindt.

Virtuele spreekkamer

Na inloggen, ziet u een overzicht van uw videoconsulten per dag. Tijdens het consult bevindt u zich in een virtuele spreekkamer waar u een uitstekende audio-video verbinding ervaart.

Meerdere mensen uitnodigen

Voor een consult kunt u eenvoudig meerdere mensen tegelijk uitnodigen. U kunt tot 12 verschillende locaties (bijvoorbeeld mantelzorger en/of huisarts) in één videogesprek laten deelnemen.

Integratie met ZIS mogelijk

FaceTalk kan integreren met ZIS. U kunt gewoon blijven werken zoals u gewend bent: tijdens het online consult gewoon doorwerken in het EPD om uw patiënteninformatie te bewerken en automatische verwerking voor declaraties. De uitnodigingen voor het online consult kunt u vanuit het ziekenhuissysteem naar uw patiënten versturen en de agenda update vindt binnen hetzelfde systeem plaats.

Automatisch versturen uitnodigingsmails

Wanneer u in de kalender een afspraak plant, worden automatisch gepersonaliseerde uitnodigingsmails verstuurd. Na de eerste uitnodiging bouwt u een database op met patiëntnaam en e-mailgegevens. De patiënt krijgt een e-mail op naam en klikt op de link. Daarmee krijgt hij/zij toegang tot de virtuele wachtkamer.

Delen van medische data

Met screenshare kunt u tijdens een videogesprek medische gegevens delen, zoals het patiëntendossier, uitslagen of medische beelden. U ervaart een uitstekende HD audio-video verbinding, die ook in full screen modus beschikbaar is. Zo kan informatie in hoge resolutie worden gedeeld.