De ervaring van Joris Dullaert

Joris Dullaert, founder van WeQuit, een online stoppen-met-rokenprogramma, is psycholoog en begeleidt mensen bij het stoppen met roken. “Ik ben overgestapt op FaceTalk omdat het platform ook toegankelijk is voor de iPad, iPhone en andere tablets en smartphones.

Veel van mijn cliënten beschikken alleen over een iPad en begeleiding van WeQuit is nu voor deze groep ook toegankelijk. Het is eenvoudig om cliënten per e-mail uit te nodigen. De eerste sessie verloopt vaak wat onwennig. Cliënten moeten eraan wennen dat ze zichzelf in beeld zien. Maar als de begeleiding eenmaal gestart is, voelt het snel vertrouwd.

Soms ervaar ik wat problemen met de internetverbinding. Bijvoorbeeld wanneer het hele gezin het wifinetwerk gebruikt, dan is deze niet altijd optimaal. Dan vraag ik aan een cliënt of de kinderen van het netwerk af kunnen gaan en dan kan de sessie weer verdergaan.

FaceTalk werkt erg prettig omdat alle cliënten goed in beeld zijn. Hierdoor ontstaat een goede groepsdynamiek.”

“Ik ben overgestapt op FaceTalk omdat het platform ook toegankelijk is voor de iPad, iPhone en andere tablets en smartphones.”

Joris Dullaert

Founder van WeQuit

 

“FaceTalk is een goede oplossing voor online groepsbehandeling”