23 jan Online consult via FaceTalk tijdens e-Healthweek

Ad hoc een beveiligde videoverbinding
FaceTalk maakt veilige videoconsulten tussen artsen/behandelaren en patiënten/cliënten mogelijk. Het plannen van een videoconsult of intercollegiaal overleg kan eenvoudig vanuit de FaceTalk app. De nieuwste functionaliteit is ad hoc een videoverbinding starten met een unieke code die de arts doorgeeft aan de patiënt. De patiënt installeert de app en vult de unieke code in, waarna het gesprek start. Ideaal wanneer je als arts snel een veilige videoverbinding wilt opzetten met een patiënt.

Minder onnodige bezoeken aan Huisartsenpost Apeldoorn dankzij direct videobellen
Het idee om snel een veilige videoverbinding op te kunnen zetten als onderdeel van het triage proces is ontstaan en ontwikkeld bij de huisartsenpost Apeldoorn. Deze functionaliteit werd aangeboden in de app ‘Mag ik Meekijken’, ontwikkeld door een hetzelfde team specialisten als de app ‘Moet ik naar de dokter’. In de praktijk blijkt dat veel visites voorkomen kunnen worden omdat met een videoverbinding de situatie bij de patiënt veel beter ingeschat kan worden dan enkel via de telefoon. Na een succesvolle implementatie is door de ontwikkelaars besloten om deze direct bellen functionaliteit aan te bieden via FaceTalk om zo gebruik te kunnen maken van het beveiligde FaceTalk platform. Benieuwd hoe eenvoudig dit is? Neem contact met ons op voor een online demo en u ziet in slechts enkele minuten hoe gemakkelijk het is om een verbinding op te zetten.

Uitlooptijden kunt u nu ook aan de cliënt of patiënt melden in de online wachtkamer
FaceTalk is een complete oplossing inclusief wachtkamer, melden van eventuele uitlooptijd, prikbord, agenda, verzenden van sms-alerts en

meer functies. Indien consulten uitlopen dan wordt de patiënt hiervan op de hoogte gehouden.

Online demo tijdens de e-Healthweek donderdag 25 januari tussen 15.00-16.00
Wij nodigen u uit om met ons een FaceTalk videogesprek te starten tijdens de e-Healthweek zodat u kunt ervaren hoe gemakkelijk dat is. Het tijdstip hiervoor is donderdag 25 januari tussen 15.00-16.00. Installeer de FaceTalk app en voer code 41299 in om het gesprek te starten. Houd er rekening mee dat er meerdere mensen in deze online demo kunnen inbellen. Natuurlijk kunt u ook op een ander moment een demo-afspraak maken om de functionaliteiten van FaceTalk te ervaren.

Neem contact op met Trinh Vo, Customer Success Manager FaceTalk, voor een afspraak per video of een demo op locatie.

Contact opnemen