06 jul Accountmanager Zorg

Qconferencing is een kleine organisatie  (16 personen) gespecialiseerd in het leveren, installeren en beheren van hoogwaardige videocommunicatie producten en diensten.  Qconferencing is een no-nonsense bedrijf, laagdrempelig, klantgericht en vooral praktisch ingesteld. Wij leveren aan grote bedrijven, ziekenhuizen en het hoger onderwijs. 

Wij zijn op zoek naar een:

Sales videocommunicatie in de zorg (M/V)

Qconferencing heeft een goede positie opgebouwd bij de ziekenhuizen in Nederland met een relevant portfolio aan videocommunicatie producten en diensten. Wij zorgen ervoor dat ziekenhuizen op een veilige manier met elkaar kunnen videoconferencen en richten daarvoor ook de overlegruimtes in met de benodigde audio visuele techniek.

Wij verwachten een sterke groei van videocommunicatie in de zorgmarkt en wij hebben een mooi portfolio aan oplossingen. Wij hebben behoefte aan een commercieel en ondernemend ingestelde persoon die deze groei waar gaat maken.

De werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Verbeteren bestaande relaties bij de ziekenhuizen in Nederland. Vergroten van de omzet door nieuwe producten en diensten op de kaart te zetten bij deze klanten
 • Contact onderhouden met IT, bestuurders maar ook medische staf om ervoor te zorgen dat videocommunicatie succesvol wordt
 • Acquisitie: nieuwe klanten benaderen in de medische sector.
 • Demonstraties en presentaties geven: meedenken met de klant en voorstellen doen die aansluiten bij de eisen en behoeftes van de klant.
 • Offertes uitbrengen en opdrachten binnenhalen.
 • Kansen in de markt spotten en het volgen van marktontwikkelingen.

 

We zoeken een enthousiast persoon met minimaal HBO werk- en denkniveau met commercieel inzicht en affiniteit met IT en videocommunicatie. Een salespersoon die hier een kans ruikt om zelf een mooi stuk business op te bouwen. Ons kantoor is gevestigd in de regio Amsterdam, maar onze klanten (ziekenhuizen en zorg organisaties) bevinden zich in het hele land. Het werkgebied zal voornamelijk midden en zuid Nederland zijn.

Als sterke punten beschik je over een actieve werkhouding, bent ondernemend en hebt een sterke commerciële benadering. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, een doorzetter, enthousiast en je denkt in kansen. Je hebt een positieve instelling en een hands-on mentaliteit. Vereisten:

 • Afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau (bijv.Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Marketing en Communicatie).
 • 5 jaar werkervaring in de sales met aantoonbare resultaten.
 • Affiniteit met AV/IT en liefst ook met de medische sector.
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels).
 • Rijbewijs

 

Interesse? e-mail naar: Pieter Peletier, werken@qconferencing.net